PLANFORSLAG FOR VOLLEN MARINA ER LAGT UT TIL OFFENTLIG ETTERSYN / OCTOBER 25, 2019

Bygningsrådet i Asker kommune førstegangsbehandlet mandag 14.10.2019 forslaget til ny reguleringsplan for Vollen sentrum. Der ble det enstemmig vedtatt å legge forslaget ut til offentlig ettersyn. Reguleringsplanen gjelder for Vollen sentrum, nordre del, gårds- og bruksnummer 75/5, 75/22, 75/25 og deler av 73/9.

Fristen for merknader er satt til 09.12.2019

For mer informasjon, klikk deg inn på:

https://www.asker.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/arealplanlegging/planarbeid/vollen-marina/

Planens hensikt 

Formålet med reguleringen er å videreutvikle Vollen sentrum ved å knytte planområdet til eksisterende sentrumsområde på en helhetlig måte. Videre er hensikten å legge rammer for fremtidig nærings- og boligutbygging med tilhørende infrastruktur og nye uteoppholdsarealer for beboere og allmenheten. Det legges opp til oppføring av næringsbebyggelse på bakkeplan mot sjøen. Over næringen etableres det sammensatte boligvolumer som omkranser et felles uteoppholdsareal. 

Reguleringen har også til hensikt å legge til rette for allmenn ferdsel ut på en universelt tilgjengelig bryggepromenade, samt tilrettelegge for gjestehavn og dypvannskai. 

Oppdragsgiver og forslagstiller

Oppdragsgiver er Vollen Marina AS.

Forslagsstiller er Frost Arkitekter AS.

 

Informasjon, medvirkning og merknader

Merknader sendes til Asker Kommune innen 09.12.2019

Spørsmål til saken kan rettes til plan- og bygningsavdelingen ved saksbehandler Gry Vibeke Eide på telefon 481 16 214 eller Gry.Vibeke.Eide@asker.kommune.no

Forrige
Forrige

VOLLEN MARINA VEDTATT I KOMMUNESTYRET/ APRIL 7, 2020